Laat je verbeelding spelen met DoeDoos

Wat is DoeDoos?

De DoeDoos is méér dan een knutseldoos. Het is een speeldoos vol verrassende schatten die je verbeelding op hol laten slaan! Ontdek jij rioolputmonstertjes of geraak je op drift als kapitein van een drijvende boomhut? Alles kan, niets moet!

Verken alle uithoeken van je verbeelding. Waar je uiteindelijk belandt is niet belangrijk, het is de reis die telt! Kliederend, morsend en bouwend bedenk je creatieve oplossingen voor problemen die je onderweg tegenkomt. Zo beleef je onvergetelijke momenten samen in de wonderlijke wereld van elkaars verbeelding.

Voor elk type speelvogel bestaat er een DoeDoos met een origineel thema en herbruikbare grotemensenmaterialen. Van de magische groene wereld genaamd Minitopia tot een Galaxy far far away. Hoe het werkt? Dat ontdek je hier.

DoeDozen op maat?

Alle DoeDozen zijn gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar én hun (groot)ouders. De standaard DoeDoos S bevat genoeg magie voor 1 tot 3 kinderen. Ben je met een grotere groep, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Dan biedt DoeDoos L verbeeldingsplezier voor 8 tot 12 kinderen. Voor grote groepen van 20 tot 30 kinderen bevat DoeDoos XL voldoende materiaal om een ganse klas of kinderopvang te betoveren.

 

 

Meer weten?

DoeDoos is ontstaan onder de vleugels van Blenders vzw, een sociale-impactorganisatie die dromen en ideeën van ondernemers, organisaties en creatieve geesten met de juiste kennis, middelen en ervaring verbindt. 

Meer weten? Wij beantwoorden alvast enkele veelgestelde vragen.

Snelle levering aan huis

Verzonden binnen de 48u

Inclusief maatwerk

Met hulp van sociale werkplaats

Belgische creativiteit

Uit de fantasie van Sarah, Eva en Ilse