Over DoeDoos

Wat is DoeDoos?

Met de DoeDoos haal jij een pakket vol verrassende en veelzijdige materialen in huis die jou en je kinderen meeslepen in het moment. Door samen te knutselen, leer jij de verbeeldingswereld van je kind kennen en creëren jullie een momentje samen, weg van de drukte en weg van de schermen. De doos is gericht op 1 à 3 kinderen van 4 tot 12 jaar.
 
Wij leveren de DoeDoos aan jouw voordeur zodat jullie onmiddellijk aan het speelplezier kunnen beginnen.

Helemaal leuk: minstens één keer per maand breiden we het gamma uit met een nieuwe DoeDoos, dus kom zeker regelmatig terugkijken naar het aanbod!

DoeDoos doos laat je verbeelding spelen

 

Monsters uit een rioolputje, duistere geheimen en postduiven, … Elke DoeDoos speelt in op de verbeelding van je kind met een origineel thema en eenvoudige, levensechte materialen.

Maar vergis je niet, elk pakket is enorm veelzijdig en biedt meerdere speelfases. Bouwen, verzinnen en creëren: elke DoeDoos brengt de verbeeldingswereld van kinderen tot leven.

Met deze DoeDozen steunen we bovendien kansarme gezinnen. Lees hier meer over hoe jij mee kan bijdragen.

Misschien nog boeiend om weten: de DoeDoos is een product van de innovatie-organisatie Blenders vzw, die als sociale onderneming de winst die gemaakt wordt, opnieuw investeert in nieuwe impactvolle innovaties. 

Voor de eerste DoeDoos kunnen we rekenen op de waardevolle expertise en medewerking van ResourceLab, een onderdeel van WEB vzw.

Meer weten? Wij beantwoorden alvast enkele veelgestelde vragen.