Wie is DoeDoos?

 

Sarah, bezielster van DoeDoos.

Sarah Ostyn (1986) is altijd een speelvogel geweest. Fladderend in haar eigen universum, met haar hoofd in de wolken en haar voeten in de modder, kon ze grenzeloos spelen en fantaseren bij de Scouts in Mortsel. Eerst als meisje van zes, nadien als leidster en nog later als opvoedster bij Jeugdwelzijnswerk Antwerpen.

Wat Sarah drijft? Het zalige gevoel van vrijheid om te kunnen ontdekken, experimenteren, vuil worden en verbeelden. Die vrijheid gunt ze elk kind en (groot)ouder, over taal en andere drempels heen. Want iedereen moet de ruimte krijgen om ongeremd te spelen met zijn of haar verbeelding. Zeker ook kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. Het is de kiem van wat de DoeDoos zou worden.

 

“Laat ieders verbeelding spelen.” - Sarah

 

Team DoeDoos bestaat intussen uit drie mensen. Met Eva Maréchal en Ilse Van Gorp heeft Sarah er twee toppers bij die met hun speel- en experimenteerlust DoeDozen vullen met hun eigen vleugje magie. Een deel van de winst van elke DoeDoos wordt geïnvesteerd in extra speelkansen voor kinderen en gezinnen die zich geen DoeDoos kunnen veroorloven.

 

“Oordeel niet. Durf onder de oppervlakte te kijken. Je kan van iedereen iets opsteken en ontdekken. Doe de moeite om te luisteren. Verrijk je leven met mensen die andere passies en drijfveren hebben dan de jouwe."

Snelle levering aan huis

Verzonden binnen de 48u

Inclusief maatwerk

Met hulp van sociale werkplaats

Belgische creativiteit

Uit de fantasie van Sarah, Eva en Ilse