Nieuw

Een speels abonnement boordevol verbeelding

Hoera! DoeDoos is vanaf nu beschikbaar in abonnementsvorm. Vier keer per jaar leveren wij een nieuwe DoeDoos aan jouw deur. Het concept blijft hetzelfde, maar een pak voordeliger: pakketten vol verrassende materialen die jou en je kinderen - van 4 tot 12 jaar - meeslepen in het moment!

AbonneerLog in

Zo werkt het

In één klik een DoeDoos abonnement

Het abonnement op DoeDoos geeft je vier keer per jaar een nieuwe DoeDoos. Onze DoeDozen verschijnen in de eerste week van maart, juni, september en december.

Jouw persoonlijke account

Vóór we je DoeDoos leveren, krijg je van ons een mail met de levertermijn. Past dit niet? Dan kan je dit nog aanpassen in je account. Liever een andere doos? Ook dat kan je aanpassen.

Laat je verbeelding spelen

Van zodra je je eerste DoeDoos hebt ontvangen, ben je officieel lid van onze Bende. Experimenteer er op los en deel je creaties via #doedoosbende.

De Voordelen

We leggen onze abonnees in de watten

Als abonnee bestel je een DoeDoos voordelig aan €37,5 in plaats van €45. Per jaar krijg je dus een korting van maar liefst €30. Daarnaast bieden we nóg enkele andere interessante voordelen voor jou. 

Bestel extra DoeDozen aan abonnementsprijs

Koop leuke extra's zoals boeken, knutselmateriaal, een extra grote DoeDoos voor (verjaardags)feestjes, ...

Ontvang exclusieve speeltips in je mailbox

Ik abonneer me
Inspiratie

Oneindig veel speelmogelijkheden

Ken je de DoeDoos Bende al? Zoals een echte bende, delen wij echt álles. Wij zijn razend benieuwd om te zien wat jij hebt gecreëerd met de ingrediënten uit deze doos. Op onze inspiratiepagina bundelen we leuke creaties die we via mail of #doedoosbende krijgen. 

Bouw-ideeën Minitopia

May 26, 2021 Sarah Ostyn

Jouw "Op Drift" creaties

Nov 29, 2020 Sarah Ostyn

Jouw 'Allemaal Beestjes' creaties

Nov 29, 2020 Sarah Ostyn

jouw "Zoem" creaties

Nov 28, 2020 Sarah Ostyn
DoeDoos steunt

Iedereen mag spelen!

Wij vinden dat iedereen zijn of haar verbeelding de vrije loop mag laten. Daarom wordt een deel van onze winst ingezet om speelkansen te creëren voor kinderen en ouders die het niet altijd even makkelijk hebben.

Lees meer